29. marraskuuta 2016

Materialismionnellisuus

Käytiin tänään nopeasti Salossa hiukan kaupoilla ja parissa tunnissa löytyikin jotain ostettavaa. Nykyään löydän yleensä joko todella paljon tai en yhtään mitään, mutta tällä kerralla tulikin juuri sopiva määrä ostoksia ja kaikki (no melkein) olivat vielä sellaisia, mitä oikeasti tarvitsen. 

Ikävä kyllä tästä kasasta yksi asia meni joulupakettiin... ja se oli tietysti se minkä olisin halunnut ensin käyttöön!

Poloja piti tietysti käydä ostamassa Tigerista. Ja hei, itse sain yhden pötkön (jonka söin samana iltana) ja äiskä piti loput omassa työkopassaan.... Kumpikohan meistä tykkää enemmän poloista?

Glitteristä hunttasin ihanan blingi-kaulakorun, joka tulee käyttöön heti Itsenäisyyspäiväjuhlissa. Tuo on ihana!

Koko kasan paras ostos; J.R. Wardin viimeisin suomennettu Mustan Tikarin Veljeskunta-kirja. Ja oi kyllä, tuon saan lukea vasta jouluna koska se menee joulupakettiin ja saan esittää aattona yllättynyttä.  Ei yhtään harmita, enhän toki olisikaan halunnut lukea sitä samantien! :----)

Tigerista ostettiin myös hollantilaisia siirappivohveleita koska nam!

Vaateostokset olivat H&M:stä ihanat pöksyt - jotka kyllä näyttää vähän yöhousujen ja juoksuhousujen sekoitukselta mutta mitäpäs pienistä - nuo ovat ihan älyttömän ihanat päällä.

Myös H&M-löytö, pitkähihainen paita joka maksoi hurjat yhdeksän euroa.

Kannattaa näköjään varata shoppailulle aikaa se parisen tuntia viiden tunnin sijaan, silloin näköjään tulee oikeasti tehtyä ne ostokset, enkä vain palauta vaatetta ajatuksella ostan sen sitten myöhemmin jos en löydä jotain kivempaa. Koska yleensä silloin unohdan sen ja muistan vasta kotona. :Dxoxo
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti