25. joulukuuta 2016

So this is Christmas...

Voihan Joulu. Sieltä se tuli ja siinähän se aikalailla meni. Kaksi päivää on syöty itsensä niin tärviölle, että voisi luulla vatsanseudun jäävän ikuisesti näinkin pyöreäksi. :D Toivottavasti ei, minullahan on jo suunnitelma kuinka (yritän) saada vatsalihakset näkyviin... näköjään siis kahdeksassa viikossa. 

Suunnitelmani alkoi ikävä kyllä pahasti ontumaan viime viikolla, kun tulin pahasti kipeäksi ja vietin maanantaista perjantaihin asti sohvan tai sängyn pohjalla 38° kuumeessa. Siinä ei kauheasti treenattu ja minulle tuli kauhea olo vaikken syönyt koko viikon aikana kuin yhden tai kaksi pientä ateriaa päivässä - kuumeessa ei ruoka maistu - halusin vain palavasti tehdä kunnon treenin.

Hyvä vai huono asia? Itse olen kallistumassa huonon puolelle, mutta toisaalta onpahan motivaatio kohdillaan.

Tähän väliin katsokaa kuinka suloinen koira minulla on! :DDD 

Kuumeilua ennen treenasin tunnollisesti viisi kertaa viikossa sen viikon vai pari, mitä siinä välissä nyt oli. Tein joka kerta suunnittelemani sykkeenkohotustreenin ja tajusin, että eihän tämä edes nosta sykettä, joten aloitin niillä viidelläkymmenellä kyykkyhypyllä jotka saavat kivasti sykkeen ylös. Jos jatkan tätä, saattaa olla että tuloksia tulee, saattaa olla että ei. 

Olen vähän epäluuloinen, mutta ainahan voi yrittää.

 

Niin sitä joulua. Eilen oli vieraita ja tänään oli vieraita. Molempina päivinä on syöty ahkerasti erittäin hyvää ruokaa ja molempina päivinä saatu jopa lahjoja. Minulla ei vielä kovinkaan mahtavaa joulumieltä ole, kun ulkona näyttää olevan kevät kauneimmillaan ja lunta sataa saharan autiomaassa. Kyllä, luin sen uutisen ja järkytyin pahasti.

Tämä hylly näytti tämän tytön silmään melko hyvältä...

Kun ruuat ja jälkiruuat oli syöty, kahvit oli juotu ja oli rupateltu turhia tarpeeksi, oli vihdoin aika avata lahjat. Omalle kohdalle osui aika montakin pakettia, olen tainnut olla kiltti tyttö tänä vuonna! Pääasiassa paketeista tuli yövaatteita, mutta sain myös vartalosaippuan, käsirasvan, sukkia, suklaata, rahaa ja vihdoin ne kaksi kirjaa. Harry Potter - Kirottu lapsi ja J.R. Wardin Peto (!!!!!!) + jotain muuta jota en enää muista :D

Tänäkin vuonna menee luultavasti niin, että joulualennusmyyntien alkaessa suuntaamme Isolle kylälle ja ostelen sitten kaikkea tarvitsemaani. Tällä hetkellä TARVITSEN-listalla on ratsastukseen kypärä, housut ja hanskat, ei-ratsastukseen vesivärejä ja siveltimiä ja vaatteita. Lisäksi kovasti haaveilen sellaisesta isosta taulusta ja papereista, johon voisi maalata isoja maalauksia, sekä uudesta läppäristä ja peleistä Ps3:lle.

Mutta sen näkee sitten. Kunhan nuo ratsastustarvikkeet saan, sekä vähän uusia vaatteita olen erittäin tyytyväinen.

Kiltti tyttö ollut!xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti