4. tammikuuta 2017

Somewhere over the raimbow


Muutama päivä sitten alkoi taas pakkaset ja saatiin jopa hienoinen pitsikerros lunta maahan. Pitsikerros sen takia, että lunta satoi todellakin vain vähän ja yöllä se jäätyi ja kimalteli hienosti. Lumi on ihan kiva asia juuri näin, kun sitä on maassa yhdestä kymmeneen senttiin niin että on valoisaa, mutta kun sitä on kolmekymmentä senttiä tai enemmän, se menee kenkiin ja lahkeista sisään ja joka paikkaan. Hyi että.

Kun lunta satoi milli x milli kokoisina kiteinä ja aurinko paistoi, taivaalle muodostui sateenkaari. En ole ennen nähnyt talvella sateenkaarta ja tuo oli todella hienon näköinen ilmiö. Eihän se kauhean hyvin taustasta erottunut, mutta juuri ja juuri niin paljon että sen tunnistaa sateenkaareksi. Ja kun kuvan värejä vielä hiukan korosti, tuli siitä aika upea.


Tänään sitten innostuin kauniista ilmasta ja päätin mennä oikein ulos asti kuvailemaan - sateenkaarta olin kuvannut ikkunan läpi. Pakkanen kiristyi kymmeneen, mutta otin koiran ja kameran mukaan ja hyvinhän tuolla viihtyi sen viisitoista minuuttia. 

Sen kauempaa en keksinyt tekemistä, kun koira keskittyi järsimään jääkalikaksi jäätynyttä tennispalloa eikä enää ollut kovin hyvä kuvauskohde. Lisäksi varpaat alkoivat olla (kuomasaappaissa!!) hieman jäässä.


Voi että kun tuo lumi oli nättiä! Ja ruohonkorretkin pilkistivät alta. 
xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti