17. maaliskuuta 2017

Kestovärit ripsiin ja kulmiin


Kävin kaksi kertaa ennen Thaimaahan lähtöä värjäämässä kulmat kosmetologilla. Ekalla kerralla värjäsin myös ripset, mutta kirveli se edelleen niin pahuksen paljon, etten enää toisella kerralla viitsinyt. Eikä oikeastaan edes tarvinnut.

Nyt tarvis taas lähteä värjäyttämään kulmia, koska ilman piirtämistä nämä ei näy mihinkään, tällaiset onnettoman vaaleat kun ovat. Tykkäsin ihan älyttömästi ekan värjäyksen vaaleanruskeasta koska se sopi niin hyvin, mutta se kului todella nopeasti pois. Toisella kerralla otin keskiruskean - se oli melkoinen järkytys ensimmäiset kaksi päivää, koska väriä oli ihossa - ja se kesti mukavan kauan, koko kaksi viikkoa Thaimaan auringossa. 

Kuvat ensimmäisten värjäysten jälkeen: kulmissa vaaleanruskeaa ja ripsissä sinimustaa.Joten joo, taidan tästä jossain välissä kun ehdin, käydä varaamassa aikaa kosmetologille. Nuo oli niin helpot, ei tarvinnut kun vähän korjailla jos halusi oikein panostaa. Ja nuo ripset näyttivät niin pitkiltä ilmankin ripsiväriä, kun on tottunut tällaisiin vaaleisiin ripsiin jotka eivät näy mihinkään... :Dxoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti