4. kesäkuuta 2017

Kesällä 2017...


Olen suunnitellut hevosblogin puolelle Summer Bucket-list-postausta ja täytyyhän se toteuttaa myös täällä puolella, koska en halua toisen postauksen paisuvan aivan äärettömiin mittoihin. Hevosblogiin hevospainoitteiset suunnitelmat, tänne muut. Eli se klassinen lista mitä täytyy kesän aikana tehdä.


KÄY HUVIPUISTOSSA. Rakastan huvipuistoja: vuoristoradat, kieritys- pyöritys- ja vatkauslaitteet, ravintolat, popcornien tuoksu, metrilakut, hyväntuulinen tunnelma ja ennen kaikkea se fiilis, että on kesäloma. Pakko päästä huvipuistoon.

OTA AURINKOA. Tämän tulen toteuttamaan, nyt kun minulla on vielä täysin uuden bikinit ja kun sää vain sallii ja aurinko paistaa, tämä tyttö tulee makaamaan auringossa ihan koko rahalla. Viime kesänä oli päiviä, kun makasin yhteensä kahdeksan tuntia pihatuolissa ottamassa aurinkoa. Sellaisia päiviä tähänkin kesään, kiitos.

PIDÄ LISTAA PARHAISTA KAPPALEISTA. Haluan kesäloman jälkeen tehdä tänne Kesän parhaat-postauksen, johon tulee ehdottomasti liittymään kesän parhaat kappaleet. Joten täytyy muistaa kirjoittaa ylös kaikki, joita kuuntelen eniten.


VALVO KOKO YÖ. Toteuttamisen ei pitäisi olla ihan kauhean vaikeaa, koska toteutin tämän pari viikkoa sitten ihan ilman ongelmia. Kun viettää yön hyvässä seurassa ja on koko ajan tekemistä, ei se väsymys tule niin voimakkaasti kuin jos valvoisi yksin pimeässä huoneessa.

KÄY UIMASSA. Jokavuotinen haasteeni. Vuonna 2015 kävin uimassa kerran, 2016 uin kaksi kertaa. Minkäs sille voi että en omista mitään kulkuneuvoa jolla rantaan pääsemisessä ei kuluisi puolta tuntia... Minulla on jopo ja sillä pääsee toki uimaan, mutta uimareissu tuntuu kovin turhalta, jos matkalla takaisin kotiin tulee kovempi hiki mitä oli aiemmin. :D

ALOITA PYÖRÄLENKIT. Koska olen niin kovin laiska kävelemään ja juoksemaan, pyöräily voisi olla hyvä vaihtoehto. Se on kivaa, eikä ole niin työlästä. Lisäksi pyöräillessä pääsee tekemään pidempiä lenkkejä kuin kävellessä, joten voittajafiilis on suurempi.

LUE PALJON. Ja sanalla paljon, tarkoitan paljon. En ole vieläkään saanut lopetettua Cornwellin toista kirjaa, jonka aloitin kuukausi sitten. Jotenkin kirja on kokonaan vain unohtunut. Jos kesän aikana saisin luettua kaikki Cornwellit, olisin todella tyytyväinen.


MENE LATOKARTANON KOSKELLE OTTAMAAN VALOKUVIA. Perniön Latokartanonkoski on kaunis paikka ja siellä saisi todella kivoja kuvia. Itse olen siellä käynyt ehkä kerran, mutta asian voisi korjata kun olisi kyyti ja kuvaaja...

GRILLAA PALJON. Tämän voisi liittää edelliseen, sillä Latokartanonkoskella on grillikatos jossa voisi viettää mukavaa iltaa porukassa. Toki tulen grillaamaan varmasti paljon ihan kotipihallakin, mutta jossain muualla grillaaminen voisi tuoda vielä enemmän kesälomafiilistä.

KEKSI KESÄISIÄ DIY-JUTTUJA. Ja kirjoita ideat ja toteutukset tänne. Rakastan lukea kaikkia DIY-postauksia ja tänä kesänä on aika vihdoin toteuttaa tämä myös itse. Ei ole vielä hajuakaan mitä aion tehdä tai milloin, mutta jotain kuitenkin. 


Luultavasti kesän edetessä keksin vielä paljon muutakin tehtävää, mutta juuri nyt mielessä on vain nämä kohdat. Toivottavasti kesästä tulee lämmin ja mukava, toivottavasti saan kohdata jälleen uusia kokemuksia ja elämyksiä. 

HYVÄÄ KESÄÄ KAIKILLE!
xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti