18. kesäkuuta 2017

Wannabe-luontokuvaaja


Pidän valokuvaamisesta. 
Pidän siitä, kun saa kuvata kauniita asioita, esimerkiksi kukkia tai aurinkoa lehtien takana. Jokin siinä on niin rentouttavaa ja miellyttävää, että teen sitä melko usein. Sen takia kamerat ja kuvakirjastot ovat aina täynnä melko turhia, joskus onnistuneita otoksia pihan puista, kukkasista, vesipisaroista ja muusta mielenkiintoisesta. Ja näiden lisäksi kansioista löytyy tuhat ja yksi kuvaa tietysti hevosista, mutta niitä kuvia näette hevosblogin puolella. 

Eilen illalla olin ensimmäistä kertaa neljään(?) päivään kotona jo yhdeksän jälkeen ja laskeva ilta-aurinko oli niin nätti, pakko sitä oli ikuistaa. Vuorokaudenajoista ilta ja auringonlasku on yksi suosikeistani, koska laskevan auringon valo tekee kaikesta niin kaunista ja hehkuvaa. Lisäksi kesäiltoina on valoisaa ja lämmintä ja tekisi mieli vain makailla nurmikolla.

Tässä teille pieni maistiainen eilisistä otoksistani.

1. Ylivoimaisesti suosikkikuva. 
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Pidättekö te luonnon valokuvaamisesta?
Löytyikö suosikkikuvia?xoxo


4 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitustyyli sinulla, kaunista tekstiä!♥ Oma lempparini on 2. kuva :)

  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! mä tykkään kans kuvata luontoa ja etenkin kukkia! Harva niistä pääsee blogiin asti mut osa kyllä :) selailin sun blogia ja liityin lukijaksi :)

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Luonto on kyllä kaunista kuvattavaa, aikalailla vuodenajasta riipppumatta. Käyn kurkistamassa sun blogiin c:

   Poista