17. syyskuuta 2017

Unelmia


Tämä blogihiljaisuus alkaa tuntua jo itsestänikin hämmentävältä. Ehkä syynä on kuvien puute, enkä viitsi julkaista kuvattomia postauksia, tai ehkä syynä on se, ettei yksinkertaisesti ole aikaa. Lukio vie kouluajan, läksyt, ratsastus ja kaverit vapaa-ajan. Blogille ei oikeastaan jää aikaa, mutta ehkä saan sitäkin ujutettua johonkin väliin. Mutta se siitä, siirtykäämme postauksen pääasiaan, eli unelmiin

Kaikilla meillä on unelmia. Joillakin vähän villimpiä, joillakin helpompia tavoittaa. Mulla, kuten varmaan monilla muillakin, on sekä että. Unelmien työpaikka, koti ja asuinpaikka, mitä haluan elämässä saavuttaa. Olen listannut alle joitakin asioita, joita haluaisin kokea.

Postausta kuvittaa ihanan kesäiset kuvat, joita onkin jo täällä näkynyt.

ARMEIJA
Haluan ehdottomasti käydä armeijan. Ihan kiinnostuksen, uuden kokemuksen, kuin kunnon kohotuksenkin vuoksi. Olen jo kauan sitten päättänyt, että menen armeijaan ja mahdollisesti kouluttaudun (yritän ainakin) sotakoiran ohjaajaksi (yhdyssana?). Sen jälkeen ei tulevaisuudesta ole vielä tietoakaan, mutta voisin sopivan alan löydettyäni jopa jäädä armeijaan, löytää työni sieltä.

OMA KIRJA
Olen aina pitänyt tarinoiden kirjoittamisesta ja haaveeni on kirjoittaa oma kirja. Tai tietysti monia kirjoja, joista tulisi Suomen Suosituimpia, mutta kun saan yhdenkin tarinan painettuna kirjan sivuille, olen onnellinen. En halua työllistää itseäni täyspäiväisenä kirjailijana, koska kun mielikuvitus loppuu, loppuu myös teksti ja sitä kautta toimeentulo. 

LAITESUKELLUS
Meri kiehtoo minua ja haluaisin sukeltaa. Ihan kunnolla sukeltaa syvälle merenpohjaan ja kokea sen. Haluan nähdä miltä syvällä näyttää - näkyykö siellä ylipäänsä mitään. Tietysti se olisi samalla yksi pelottavimmista kokemuksista, mutta olisi varmasti sen arvoista. 


OMA HEVONEN
Tuliko edes yllätyksenä? Heppatyttö since 2008 haluaa jossain elämänsä vaiheessa oman hevosen. No tietysti, sehän on jokaisen heppatytön unelma: oma kauramoottori maastomopo, jonka kanssa saa touhuta mitä itse haluaa. Lisäksi haluan ehdottomasti että oma hevoseni on tamma ja haluan teettää sille varsan. Hinnakas tulevaisuus tulossa!

MOOTTORIPYÖRÄ
En nyt välttämättä tarkoita sanalla sanoen moottoripyörää vaan kevytmoottoripyörää. Olen jo jonkin aikaa himoinnut itselleni KTM:ää, vaikka en mopoista tajua muuta kuin sen, että ne kulkevat lujaa jos niitä virittää. Luulen, että tässä elämäntilanteessa pappa inte betalar, joten sen hankinta tulee sitten joskus myöhemmin. Tai ehkä myöhemmin tosiaan hankin sen kunnon moottoripyörän. Tai sitten en.

ULKOMAILLA OPISKELU TAI TYÖ
Haluan ehdottomasti joskus päästä käymään koulua Amerikassa tai Englannissa. Näillä näkymin se tulee olemaankin mahdollista (aina on hyvä toivoa, naurakaa sitten kun jos se ei toteudu!) ehkä vuoden, kahden tai kolmen päästä. Saa nähdä mihin elämä kuljettaa. Toisaalta haluaisin valmistua lukiosta ikäisteni kanssa ja sen jälkeen edessä on armeija, mutta toisaalta en malttaisi odottaa ulkomaille pääsyä enää viikkoakaan. 
xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti