13. joulukuuta 2017

13 | asiaa joita odotan

LUUKKU 13

Jokainen odottaa jotain elämässään. Listasin tähän joulukalenteriluukkuun kolmetoista asiaa lähempää ja kauempaa, joita odotan enemmän tai vähemmän malttamattomana. Jotkut asian ovat pienempiä, jotkut suurempia. Osa liittyy jouluun osa ei.

1. Star Wars VIII, joka pääsee aivan ensimmäiselle sijalle, koska elokuvan maailmanensi-ilta koittaa TÄNÄÄN! En malta enää odottaa! Ja jos jollekin on vielä epäselvää, tässä kirjoittaa erittäin suuri tähtiensotafani. Enkä tarkoita erittäin suurella isokokoista vaan erittäin tosissaan olevaa ;)

2. Joululahjat. Kukapa ei joululahjoja jollain tapaa odottaisi? Minä ainakin odotan, varsinkin kun tiedän että siellä on yksi tietty kirja... 

3. Lähestyvä joululoma, jolloin saan levätä ja nauttia joulusta ne muutamat päivät. Joululoma on se aika vuodesta, kun on koko loman kestävä juhla. Kun saa kaikki en päivät vain pitää yllä joulutunnelmaa, juoda mahdollisimman paljon glögiä ja kuunnella joululauluja vaikka 24/7. 

3. Uusi vuosi, josta saan tehdä yhtä muistorikkaan ja ihanan kuin tästä! Ja tietysti uusi vuosi tarkoittaa myös sitä, että kesälomaan on enää hiukan päälle viisi kuukautta... Jotkut tosiaan laskee näitäkin nyt jo :D

Postausta kuvittamassa erään aamun kuukuvat, jotka onnistuivat yllättävän hyvin! En ole ikinä ennen saanut näin hienoja kuvia kuusta. 

4. Espanjan matka, joka sijoittuu pääsiäslomaan ja juuri siihen viikonloppuun, jonka jälkeen meillä alkaa kolmannen jakson koeviikko. Kaipaan niiiin seuraavaa etelänmatkaa, tarvitsen aurinkoa ja lämpöä pian. 

5. Vanhojen tanssit, siis omani, joihin on vielä (onneksi) vielä yli vuosi aikaa. Mutta odotan nyt jo sitä, kun aletaan metsästää mekkoa, ihailemaan mielettömän upeita (ja yhtä kalliita) mittatilausluomuksia ja kyselemään kavereilta olisiko heillä myydä.

6. Valmistuminen ja lakkiaiset. Haluan painaa ylioppilaslakin päähäni ja tarkastella tietysti mahdollisimman hyvää arvosanariviä. Koko maailma odottaa ja saan itse päättää mitä seuraavaksi. 

7. Kesäloma, johon on enää se kuutisen kuukautta. Kesäloma, josta voisi tehdä tätäkin vuotta paremman ja se voisi olla vielä lämpimämpi. Kesäloma, jonka aikana tekisin paljon enemmän asioita. kuin tänä vuonna. 

8. Kesätyöt. Näitä odotan hieman kauhunsekaisin tuntein, koska en todella tiedä saanko töitä. Viime vuonna en saanut, koska aloitin haun liian myöhään. Tänä vuonna haluaisin ehdottomasti töitä, mielellän jossain mihin voisin mennä asumaankin osaksi lomaa. Pari paikkaa on jo mielessä ja pitäisi pikkuhiljaa alkaa suunnittelemaan hakuja. 


9. Tallin valmennusleiri kesällä, jolle olen ilmoittautunut. En tiedä yhtään kuinka rankkaa leiri tulee olemaan, mutta luultavasti se tulee olemaan ainakin kivaa! Tulossa on ainakin paljon ratsastamista ja tehokkaita valmennuksia. 

10. Oma asunto, jossa olen täysin itseni kanssa ja saan elää omien sääntöjäeni mukaan. Tiedän että se on viel melko kaukainen haave ja jokaisella teini-ikäisellä on joskus tarve olla täysin itsenäinen, mutta minkäs sille voi. Haluan vain oman soman asunnon, jonka saan kalustaa oman mileni mukaan.

11. Uudet J.R. Wardin kirjat, jotka saisivat ilmestyä jo! Uusin suomennettu teos tuli jo vuosi sitten, nyt olisi hyvä aika seuraavalle :D En malta odottaa, että saan taas uppeutua Mustan tikarin veljeskunnan maailmaan täysin uuden kirjan kanssa.

12. Seuraavat estekisat, joihin minäkin saisin osallistua. Olen nyt innostunut taas valtavasti hyppäämisestä, koska tuntuu että se alkaa vihdoin taas sujua. Nyt kun saisi vielä vähän rutiinia ja pääsisi palaamaan vanhalle tasolle ja kisoihin...


Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä...

13. Tämän päivän ruokailu. Koska koulussa on ruokana ohrapuuroa ja se on hyvää! Ja täällä on yksi nälkäinen.xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti