15. joulukuuta 2017

15 | huomiota Star Wars VIII:sta


LUUKKU 15

Olin keskiviikkona (tietysti ensi-illassa) katsomassa uuden Str Warsin, The Last Jedin. Yritän nyt kertoa mielipiteeni viidellätoista eri kohdalla mahdollisimman vähän spoilaamalla. Katsotaan miten onnistuu, saattaa olla pieni spoilausvaara, joten lukekaa varovaisesti :D
 1. Keltaisten alkutekstien hävitessä avaruuteen, oloni oli sanoinkuvaamaton. Tämä oli oikeasti tässä, tämä mitä oli odotettu jo vuosi. 
 2. Alun taistelukohtaus oli todella hieno efekteineen ja dramaattisuuksineen. 
 3. Olisin kaivannut vielä hieman enemmän Reyn koulutusta, minusta se tuntui kovin lyhyeltä ja oudolta, että hänestä tuli niin lyhyessä ajassa niinkin taitava, kun Lukella itsellään meni monia päiviä kun hän joutui kanniskelemaan Yodaa selässään ympäri viidakkoa.
 4. Chewbaccan ja Luken tapaaminen toi hymyn huulille.
 5. Yodan pieni kohtaus elokuvassa toi voimakasta ja ihanaa nostalagiaa! Se oli ihanan hilpeä.
 6. En ollut odottanut Kylo Renin ja Reyn välille tuon kaltaista yhteyttä, se oli upeaa. 
 7. Prins- anteeksi, kenraali Leiassa oli samaa vanhaa asennetta kuin ennenkin.
 8. Luke Skywalkerin olinpaikka - se saari - oli niin kaunis ja sen koko ympäristö oli upea. 
 9. Chewbaccan kohtaus saaren lintujen kanssa oli niin hauska ja suloinen!
 10. Olin odottanut Reyn vanhemmiksi jotakin aivan muuta, kuin se mitä elokuvassa paljastui.
 11. Vaikka elokuva oli selvästi trilogian keskimmäinen ja selvästi juuri se kohta, kun kaikki on epätoivoista ja vaikeaa, oli elokuvaan tehty hieno loppu. 
 12. Minua häiritsee todella kovin, kuka tämä Supreme leader Snoke oikein on, kun hänen henkilöllisyyttä tai taustaa ei vieläkään paljastettu.
 13. Kylo Renin epätoivo ja ristiriita olivat niin puhtaita ja aitoja että tunsin melkoista myötätuntoa tätä "pahaa" päähenkilöä kohtaan. 
 14. Tirautin pari kyyneltä lopussa kun yksi päähenkilöistä kuoli ja se oli tehty niin hienosti. 
 15. Kun ruutuun pamahti lopputekstit, odotus seuraavaan elokuvaan alkoi ja en tiedä miten tulen selviämään vielä 421 päivää... Laskuri on siis valmiina ja sain jostain selville oletetun päivämääränkin, mutten ole kyllä aivan 100% varma :D
xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti