16. joulukuuta 2017

16 | tapaa olla minä

LUUKKU 16

Tässä blogissa ei ole vielä julkaistu yhhtäkään How to be me -postausta, joten tässä se nyt tulee. Näitä näki blogeissa maraskuun lopulla todella paljon, ja siitä sainkin idean liittää tämän joulukalenteriini. Tässä siis kuusitoista tapaa olla minä. 

1. Pureskelisit kynnet aina niin lyhyeksi että melkein sattuu, jonka jälkeen kiroaisit kun kynnet ovat niin rumat. Samalla haluaisit lakata kynnet näteiksi, muttet voisi koska ne olisivat niin lyhyet.

2. Olisit oikea lukutoukka ja erityisesti pitäisit J. R. Wardin ja Rick Riordanin kirjoista, sekä muista fantasiakirjoista. Et pitäisi suomalaisista kirjoista.

3. Olisit mahdoton Star Wars ja Doctor Who -fani, joka on varmasti jo tullut blogia lukeneille ilmi. 

4. Harrastaisit ratsastusta ja rakastaisit hevosia. 

5. Rakastaisit lökäretä, etkä olisi käyttänyt syyslukukaudella farkkuja kuin kolmesti - ja nekin kerrat kaupungilla ollessa. 


6. Olisit perfektionisti tietyille asioille, mutta esimerkiksi pöydän sotkuisuus ei haittaa ollenkaan. 

7. Rakastaisit kesää ja lämpöä, sekä auringonottoa. 

8. Olisit alkanut yllättäen tykkäämään hameista ja mekoista, joka hämmentäisi sinua itseäsikin. 

9. Rakastaisit Nouble Nougat -patukkaa. 

10. Söisit aamuisin turkkilaista jugurttia hunajalla.

11. Kuuntelisit paljon Cascadaa ja Frederikiä kaiken muun musiikin ohella ja oikeastaan musiikkimakusi menisi aivan laidasta laitaan.


12. Inhoasit räntää, lunta ja talvea, mutta tykkäisit valokuvata lunta ja salaa nauttisit siitä valoisuudesta ja talvisesta tunnelmasta.

13. Tykkäisit kirjoittaa tarinoita ja olisit lahjakas kirjoittaja. Lisäksi sinulla olisi salainen tarinablogi, jonka nimeä et kertoisi kenellekään. 

14. Olisit tietyissä asioissa todella laiska, esimerkiksi oman naaman laittaminen kouluun olisi tärkeysjärjestyksessä hyvin matalalla, joten olisit meikannut kouluun syyslukukaudelle neljästi: ensimmäisenä koulupäivänä, retkipäivänä helsinkiin, koulukuvauksiin, sekä itsenäisyysäpäivän juhliin.

15. Mutta kuitenkin tykkäisit meikkaamisesta todella kovin ja tylsinä vapaapäivinä saattaisit meikata ihan huvin vuoksi, samalla kuvaten meikkivieoita, joita et ikinä julkaisisi missään. 

16. Olisit jo pitkään halunnut olla tubettaja, mutta sinulla ei riittäisi siihen kantti eikä ideat.
xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti