6. joulukuuta 2017

6 | suosikkimeikkiä

LUUKKU 6

Olisin halunnut tehdä tästä asiaankuuluvan SUOMI100-postauksen, onhan tänään sentään itsenäisyyspäivä. Mutta en keksinyt tarpeeksi arvokkaalta kuulostavia asioita, enkä halua pilata tätä päivää typerillä jutuilla. Joten kuudennessa luukussa esittelen teille kuusi suosikkimeikkiäni :--)

1. Nyxin liquid lipstick sävyssä 04 on tullut ehdottomaksi suosikiksi tässä lähiaikoina. Halusin jonkun mattahuulipunan ja olen kuullut noista Nyxin liquid lipstickeistä niin paljon hyvää, että menin etsimään omaani Sokoksesta. En oikein tiennyt minkälaisen sävyn halusin, joten otin tuollaisen melko neutraalin, hieman oranssiin taittavan. Seuraavana päivänä sitten kokeilin ja mietin että voi kamala minkä hutiostoksen olen tehnyt, mutta se näyttikin ikävältä vain pinkin paidan kanssa :D Kun päällä ei ole pinkkiä, se sopii erinomaisesti ja tykkään sen pysyvyydestä. Koulupäivän aikana joudun laittamaan sen kerran uudestaan ruokailun jälkeen, jos haluan sen pysyvän täydellisenä. Miinuksena huulipunassa on sen kuivattavuus, mutta kun alle levittää paksun kerroksen huulirasvaa, käy huulipunan levittäminen helpommin ja huulet eivät kuivu. 

2. Sensai Mascara 38°C, sävyssä M-1 Black, eli mustana. Tämä ripsiväri lähtee vain yli 38°C:n asteisella vedellä, joten esimerkiksi sateessa se ei lähde kävelemään, mutta ei tarvitse pestäessä meikinpoistoainetta. Kyllä tämä lähtee kylmemmälläkin vedellä jos oikein kunnolla huuhtelee, mutta lämpimässä se irtoaa heti. Tässä pienessä purkissa on todella pieni harja, joka harjaa kaikki ripset muutamaan isoon klimppiin, mutta olen käyttänyt myös isompaa versiota, jossa on normaali harja, joka erottelee ripset hyvin. Sain tämän ripsivärin äidin tuodessa sen laivalta, joten en tajunnut sanoa että osta se isompi, joten nyt joudun pärjäilemään miniharjalla. Mutta hyvällä ripsiharjalla värin läästimisen jälkeen pääsee ihan hyvään tulokseen. 


3. Oriflamen The One Eyebrow kit, josta löytyy kaksi luomivärimäistä palettia, tumman ja vaalean ruskea, sekä vaalea, kulmissa läpinäkyvä kulmavaha, joka pitää värin paikoillaan erinomaisen hyvin, sekä kaksi pientä sivellintä salalokerossa. Olin aluksi hyvin skeptinen noiden luomivärimäisten värien suhteen, koska olin etsinyt pomadea, jonka päälle ei tarvitse sutia kerrosta vahaa. Mutta onneksi tämä pieni purkki paljastuikin loistavaksi tuotteeksi, tummanruskea väri on minulle juuri sopiva ja vaha on todella pitävää, eikä sitä tarvitse laittaa paljoakaan. Tarkkaa jälkeä saa kun on kärsivällinen, vaikka tuo väri pölyääkin hiukan ja siveltimet ovat aavistuksen liian paksuja alaosasta.

4. Maybellinen The 24 Karat NUDES -luomiväripaletti, jossa on kaksitoista kaksitoista nappia, joista shimmerisiä on kahdeksan ja mattoja neljä. Musta on molempina (tosin pari päivää kuvien oton jälkeen tipautin tuon lattialle niin, että shimmer mustasta ei jäänyt jälkeäkään ja vihreästä jäi puolet...), muita on vaaleanpunaiset, lähes värittömät ja valkoiset sävyt, tumman ja vaaleamman ruskea, kultainen, tumma violetti, sekä tumma vihreä.
Olen käyttänyt kaikkia muita paitsi violettia ja vihreää, koska en ole osannut yhdistää niitä vielä oikein mihinkään. Kultaista olen käyttänyt eniten ja se sopi jopa huulille, kun halusin Lukion Halloween-kekkereihin jotain räväkämpää. Petyin ensimmäisellä avauskerralla siihen, että mattamusta nappi oli irronnut, mennyt puoliksi ja seikkaillut paketissa kaikkien värien yli sotkien ne, mutta onneksi se ei ollut hajonnut pahemmin ja sen sai liimattua kynsilakalla takaisin kiinni. Tämä on ollut hyvä paletti ja tulee varmasti minun käytössäni kestämään vielä kauan!


5. Maybellinen Fit Me meikkivoide sävyssä 115 on ensimmäinen meikkivoiteeni viitosluokalla ostetun matte moussen jälkeen. (Mousse edelleen tallessa koska teki enemmän finnejä naamaani kuin olisin voinut sillä peittää, joten en sitä kovinkaan usein käyttänyt...) Olen tykännyt tästä kovin, vaikka en ole kauheasti mitään muuta kokeillutkaan. Levittyy hyvin, peittää hyvin ja sopii kasvojeni väriin. Kaikin puolin kelpo-ostos, eikä hintakaan painanut liikaa. 

6. Yves Rocherin huultenrajauskynät sävyissä 21 Mauve Boisé, 32 Rouge Fonce, 71 sekä Bois de rose. Ostin kaikki kolme samalla kertaa Thaimaassa, kolme kahden hinnalla -alennuksessa, eivätkä nuo maksaneet yhteensä kuin pyöristetyt kahdeksan euroa, jos hinnat muuttaa bahteista euroiksi. Tykkään eniten tuosta alimmasta, vaalea ei sovi minulle niin hyvin, mutta kaverini käyttää sitä ahkerasti aina kun käy meillä, ja tumminta käytän harvoin jossain juhlissa. Kynät ovat pehmeitä, mutta levittyvät vielä paremmin jos alla on huulirasvaa. Väri on melko kestävää, mutta syödessä ja juodessa karkailee huulten sisäosista reunoille. Kaikki alkavat olla jo aika lopussa, joten pitäisi päästä uudestaan Yves Rocher -putiikkiin...
xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti