27. tammikuuta 2018

Formula 10.0.6 -kasvonaamiot


Tykkään kasvonaamioista, mutta käytän niitä aivan liian vähän. Naamiot aina unohtuvat kaapin pohjalle, kun niitä ei käytä joka ilta ja käyttöön ei muodostu kunnollista rutiinia. Nyt olen kuitenkin käyttänyt kahta kasvonaamiota melko usein, jopa kerran viikossa! 

Kyseessä on minulle täysin vieras merkki, josta en ole ikinä kuullutkaan: Formula 10.0.6. Äiti toi kasvonaamiot jostain ja innostuin kovasti niiden ihanista tuoksuista. Toinen on papaijan ja sitruksen tuoksuinen läpikuultava peel off -maski, toinen mansikan ja siankärsämön (en tiedä miltä se tuoksuu, mutta ilmeisesti hyvältä..?) tuoksuinen silkinpehmeä mutanaamio. Molemmat ovat tietysti "kaunistavia" ja lupaavat käyttäjälle kirkkautta ja puhtautta. 

Peel off maskissa en ole huomannut mitään ihon epäpuhtauksia kun olen sitä repinyt irti. Maski lähtee todella helposti ja kuivuukin melko äkkiä. Tuoksu on hyvä, mutta tahmaa on ärsyttävä levittää koska se on niin paksua ja kuivuu niin nopeasti. 

Kuten sanoin, tästä ei ole ollut mitään hyötyä, mutta saapahan joskus leikkiä hoitavansa naamaa ja nauttia kivasta tuoksusta. 
Pidän tästä mutanaamiosta hieman enemmän, koska se tuntuu tekevänkin kasvoille jotain. Se tekee kasvoista pehmeämmät ja näyttää pienentävän ihohuokosia, mutta naamion kuivuminen kestää kauan ja se on hieman turhauttavaa.
Senkään takia en käytä sitä yleensä kuin kerran viikossa, silloin kun on aikaa. 

En suosittelisi näitä ostettavaksi kenellekään, joka haluaa hyötyä kosmetiikasta jotenkin. En tiedä mistä nämä on ostettu ja paljonko nämä maksavat, mutta aika turhat tuotteet kaikin puolin. Onhan nämä varmasti ihan kivat johonkin tyttöjen iltaan, kun voi leikkiä kauneushoitolaa, mutta oikeaan käyttöön jyrkkä ei. Tai sitten nämä eivät vain sovi minun iholleni, eivätkä sen takia toimi. 


Onko teillä kokemusta kyseisen merkin tuotteista?xoxo


4 kommenttia:

 1. Kyseiseltä merkiltä oon omistanu kosteusvoiteen ja mustapäätarroja. Ne tarrat oikeasti toimivat ja noita kasvonaamioita oon myös joskus harkinnu ostavani. Taitavat kyllä tämän perusteella jäädä kauppaan :/ Kyllähän peel off -naamion pitäisi jotain jäädä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää siis lisätä mustapäätarrat ostoslistalle, olenkin miettinyt minkä merkkiset olisi hyviä... Mutta joo, ei tuohon pel off -maskiin ole koskaan jäänyt mitään, vaikka minullakin on nenän alueella paljon mustapäitä, en voi suositella.

   Poista
 2. mielenkiintoinen postaus :) pitääpä pistää korvan taakse etten noita erehdy ostamaan :D

  VastaaPoista