7. helmikuuta 2018

Kännyköitä & musiikkia

Tammikuu alkoi varsin lupaavasti blogin osalta. Postauksia tuli hyvään tahtiin ja koko ajan oli joku idea, josta piti kirjoittaa. Kännykän muistiossa oli monia ideoita tulevista postauksista ja niitä näytti riittävän vielä pitkään. Kuviakin tuli otettua, joten niitäkin riittäisi julkaistavaksi. Vaan mitä käy, kun rakas, kaksi vuotta moitteettomasti ihan hyvin palvellut Huawei sanoo työsopimuksen irti aivan yhtäkkiä? 

Kaikki ne postausideat ovat edelleen siinä puhelimessa. Ja se puhelin ei pysy päällä, koska sen virtanapissa on luultavasti jokin kosketushäiriö ja se käynnistyy koko ajan uudelleen ja uudelleen. 

Sanotaanko nyt näin, että tilanne ei ole miellyttävä. Tällä hetkellä minulla on käytössä kaverini vanha Honor 7 lite, mutta siihen ei mahtunut oma SIM-korttini, joten joudun soittamaan ja lähettämään viestit vanhalla Samsung S4 minilläni. Ja haluan siis käyttää sitä Honoria sen takia, koska tuossa Samsungissa kameran laatu on melkoisen huono, enkä kestä käyttää Snapchattia sillä JA en pärjää ilman snäppiä :D


Tässä siis syy blogin hiljaisuuteen, minulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa mitä kaikkia postauksia minulla on ollut muistiossa. Muistan vain muutaman ruokapostauksen, mutta minulla ei ole vieläkään tarpeeksi materiaalia niiden tekemiseen. Katsotaan siis mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Kuva Elisan sivuilta: täältä

Ajattelin tässä postauksessa kertoa hiukan kuulumisia, mutta ei minulla oikeastaan niitä ole. Toki olen aloittanut uuden kännykän metsästyksen ja kuolaan vahvasti OnePlus 5t Star Wars limited editionia, koska hei, se on hiton hieno, katsokaa vaikka itse! :D Onhan se kallis, mutta mitäpä fanityttö ei olisi valmis maksamaan noin hyvästä ja hienosta puhelimesta. Toki olisin ihan kiitollinen myös pelkästä OnePlus 5:stä, koska on siinäkin sitä laatua.

Toiset vaihtoehdot ovat Sony Xperia XZ, ja Honor 9, mutta nekin on aika kalliita... Haluan puhelimelta ehdottomasti todella laadukkaan kameran ja etukameran. Näissä se olisi hyvä, mutta molemmat laihduttavat kukkaroa aika tavalla. Täytynee katsoa, jos eksyisi vaikka hiihtolomalla Isommalle Kylälle...


Vielä viimeisenä juttuna pakko mainita, että tein parannuksen. Olen tähän asti elämässäni pärjännyt ihan eriomaisesti ilman Spotifyta. Nyt kuitenkin kävi niin, että viikonloppuna satuimme kaveriporukassa kuuntelemaan sellaisia kappaleita, joita ei löydä kuin Spotifysta, joten se oli pakko ladata, että niitä voi kuunnella lisää. Inhoan koko systeemiä, ettei voi kunnella musiikkia ilman mainoksia tai typeriä ehdotuskappaleita, ellei maksa! 

Olen kuitenkin nyt puolisen viikkoa pärjännyt yhdellä soittolistalla, kuunnellen niitä samoja typeriä Lidlin mainoksia joka puolen tunnin välein... Ehkä pärjään, mutta silti risoo tämä koko juttu, ihan periaatteen vuoksi. Tässä teille vielä listattuna kuusi soitetuinta kappaletta soittolistalla. 

Nämä ei ole mitenkään järjestyksessä, kunhan laitoin pinoon. Hiukan nolottaa kuinka paljon kuuntelen tuota Tää on se maa -
kappaletta. Se on niin huono, mutta samalla niin hyvä. Niin rivo, roisi ja likainen, mutta samalla niin hauska ja perin
suomalainen kappale. Viikonloppuviikinki ja Jallutyttö taas ovat aivan parhaita, niin leppoisia ja iloisia ja hyviä kotibilekappaleita.
Ah, Esson baariin. Rakastan, se on niin hauska :D<3 Älä Hollaa ja 40+ ovat myös hyviä, mutta Esson baari kyllä voittaa
nuo ihan mennen tullen. Olen huomannut ruvenneeni kuuntelemaan todella suomalaista musiikkia... pitäisikö huolestua?xoxo


4 kommenttia:

 1. Tosi harmi juttu, että postausidwat jäivät jumiin toiseen puhelimeen :/ Toi Star Wars -puhelin ois kyllä siisti ja hintakin sen mukainen :D Spotifyn mainokset ovat ihan sikaärsyttäviä, mutta ainakin saa kuunnella loppujen lopuksi ilmaiseksi musaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta ei kun uusia ideoita keksimään! Star Wars kännykkä olisi aikamoinen unelmien täyttymys, mutta äiti on ollut asiasta hieman eri mieltä... :D

   Poista
 2. Mä "jouduin" ostamaan kans uuden kännykän pari viikkoo sitten! :D Ostin Huawein Mate 10 ja oon tykännyt tooosi paljon! <3 Ihan huippu kamera ja tosi hyvä akun kesto ja tarpeeksi iso näyttö! Suosittelen kurkkaamaan sitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itseasiassa vilkuillut tuota Huawei Mate 10 liteä, koska tykkäsin vanhasta p8 litestäkin tosi paljon ja se tuntuisi varmaan helpommalta kuin täysin uusi merkki, eikä hintakaan ole paha!

   Poista