22. helmikuuta 2018

Pieni vaatekaapin päivitys

Suoritin eilen (jälleen) muutamia ostotoimenpiteitä, kun kävin kaupungilla. Eli Salossa. Kun perniöläiset sanovat menevänsä kaupungille, he tarkoittavat Saloa. Kun he sanovat menevänsä kylälle, he ovat menossa johonkin noin 10km² sisällä. Joo ei siitä sen enempää, voisin joskus tehdä "Elämäni pikkukaupunkilaisena"-postauksen... 

Eli siis niihin ostoksiin! Olen jo pitkään etsinyt itselleni uusia juoksutrikoita, joten ne olivat ensimmäisenä ostoslistalla. Toiselle sijalle ylsivät uudet irtoripset, koska vanhat räpsyttimeni näyttävät siltä, että ne olisivat joutuneet väkivallan uhreiksi. Näiden elintärkeiden ostosten jälkeen listalla oli vielä uudet legginsit ja "joku iso neule" juurikin näin kuten olin sen kännykän muistioon kirjoittanut. Viimeisenä listalla oli reppu, mutta tiesin jo etten tule sellaista Salosta löytämään, joten en sen etsimiseen uhrannut kovinkaan montaa ajatusta tai minuuttia. Haluaisin Nellyltä tämän Vansin tai tämän Adidaksen repun, mutten osaa päättää kumpi olisi kivempi.

Ai miten niin aika hankkia uudet? Vanha liimakin on ihan kokkareista ja kuivaa...

Kävin ensimmäiseksi Sokoksella hakemassa mahdollisimman samanlaiset ripset kuin minulla oli aikaisemminkin ollut, koska tykkäsin niiden luonnollisuudesta ja minusta ne sopivat minulle. Eikä tarvinnut kovin montaa kauppaa käydä läpi (eihän Plazassa enää edes ole montaa) kunnes eksyin H&M:ään ja löysin kaiken mitä tarvitsin. Ihana iso L-kokoinen harmaa neule, kivat juoksutrikoot ja yhdet mustat legginsit. Toki legginsejä olisi voinut ostaa varmuuden vuoksi vaikka kahdet, mutta enpäs sitä silloin tajunnut.

Olen kokenut aivan äskettäin melko suuren tyylimuunnoksen, koska olin jouluun asti koko ajan lökäreissä ja collegepaidoissa, nyt viihdyn enimmäkseen legginseissä ja isoissa neuleissa. Ja oikeastaan inspiroiduin (lue: varastin) tästä tyylistä, koska eräs ystäväni onnistuu näyttämään tällaisessa asussa aina niin hyvältä.


Tykkään uudesta neuleestä todella kovin, se on iso, pehmoinen ja varmasti lämmin. Hihat ovat liian pitkät, mutta sekin on vain lisää plussaa. Päädyin ostamaan nämä juoksuhousut, koska niissä oli vähän väriä. Olen kyllästynyt pelkkään mustaan, vaikka se onkin suht turvallinen ja hyvä väri. Olen metsästänyt mustia, joissa on sellainen läpinäkyvä kohta, kuten näissä tai näissä. Nämä olivat kuitenkin kivoimmat mitä H&M:stä löysin. Ja jos tilaan Nellyltä sen repun, saatan mahduttaa tilaukseen myös parit trikoot, parit neuleet, parit lökärit... tai ehkä vain ne trikoot.
xoxo


4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! Ja hei, tuttua tuo pikkukyläläisen elämä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi tuosta pikkukyläläisyydestä tehdä oikeasti jonkunlaisen postauksen... :D

   Poista
 2. Oii toi neule on tosi ihana ja lämpimän näköinen! Varsinkin toi v-kaula-aukko on nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Rakastan H&M:ää koska löydän sieltä aina jotain!

   Poista