24. maaliskuuta 2018

Sunrise Avenue - Heartbreak Century Tour


Your skin
Touching my skin in the morning
Smelling like sun on the water

What could be wrong with this?

Näillä lyriikoilla Sunrise Avenue aloitti keikkansa Helsingin Hartwall-areenalla.
Lähdimme perjantaina äidin kanssa jo neljän jälkeen ajamaan Saloon, josta hyppäsimme (myöhässä olevaan) Onnibussiin, joka kuljetti meidät Helsingin Kamppiin. Kävimme Espresso Housessa syömässä täytetyt bagelit ja nauttimassa kahvit ja mehut. Tämän jälkeen suuntasimme ostamaan minulle Bik Bokista aurinkolasit, josta jatkoimmekin rautatieasemalle ja sieltä kohti Hartwallia. 

Saavuimme ajoissa ja ehdimme kuunnella ihan kelpo lämppäriä Niilaa. En ollut ikinä kuullutkaan moisesta henkilöstä, mutta tykkäsin yhdestä kappaleesta erityisesti, se taisi olla Restless heart. Aika kului ja pian lavalle päästettiinkin itse pääesiintyjä, Sunrise Ave. Voi että, miten nautin siitä puolestatoista tunnista, mitä siellä istuin. Kuvasin niin monta videota, että snäpin mystory oli ihan täynnä ja sain poistella niitä myöhemmin aika paljon :D


Tästä olikin hyvä aloittaa loma, koska lähdemme (jälleen) aikaisin huomenaamulla kohti Helsinkiä, mutta tällä kertaa suuntaamme Helsinki-Vantaan lentokentälle! Lähdemme siis viikoksi Espanjaan, Teneriffalle. En ole sielä ikinä ollut, joten minulla on hiukan ennakkoluuloja että siellä ei ole niin lämmin kuin haluaisin, mutta yritän olla ajattelematta sitä turhaan ennen, kuin edes olemme siellä. 

Sikäli tämä loma osui pahaan paikkaan, että minulta jää koeviikolta kaksi päivää väliin, eli yksi koe, matematiikan 4-kurssi, jää väkisin rästipäivälle tehtäväksi (en onneksi lue fysiikka 2 -kurssia, jonka koe olisi myös ensiviikolla, muuten jäisi kaksi koetta tehtäväksi). Täytyy vain viettää osa lomasta kurssijuttuja tehden, nenä kiinni läppärissä. Mutta hyvä puoli läppärin mukaan raahaamisessa on se, että pystyn kirjoittelemaan postauksiakin sieltä käsin! :)
xoxo


2 kommenttia:

  1. Onneksi oli mahtava keikka♥ Mukavaa lomaa, jospa siellä sattuisi olemaan lämmintä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä <3 Kiitos paljon, kyllä täällä ainakin säätietojen mukaan pitäisi lämmin tulla :)

      Poista